fbpx
GAMMA;  alles voor isolatie

GAMMA; alles voor isolatie

Verduurzamen is niet moeilijk, als u maar weet waar u het beste kunt starten en wat u moet doen. GAMMA kan u daarbij uitstekend helpen met gratis advies van een duurzaamheidsadviseur in de bouwmarkt. Loop gewoon even binnen op het Hof van Hoorn of plan een afspraak in.

Met de juiste isolatie maakt u uw huis warm, comfortabel en energiezuinig. Of het nu gaat om de vloer via de kruipruimte isoleren, het dak isoleren of kleine isolatieklussen zoals tochtwering en radiatorfolie: GAMMA helpt u op weg met handige tips, tools en een goed stappenplan.

Isolatiemateriaal
Bekijk de soorten isolatiemateriaal op de website en lees meer over de specificaties van bijvoorbeeld glaswol, steenwol, PIR en EPS. Zo kunt u gemakkelijk bepalen welk materiaal u nodig heeft voor uw isolatieklus. Heeft u geen tijd of zin om zelf te gaan isoleren? Dan kunt u uw isolatieklus natuurlijk ook uitbesteden aan een isolatiespecialist van GAMMA. Natuurlijk vindt u naast alles voor isolatie ook diverse andere zaken op het gebied van duurzaamheid zoals energiezuinige ledverlichting en waterbesparende douchekoppen en kranen.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 6, T. 0229-218135, www.gamma.nl