fbpx
Megategel;  visgraatvloer

Megategel; visgraatvloer

Bent u op zoek naar een vloer met een unieke en elegante uitstraling? Dan is het leggen van een visgraatvloer wellicht een interessante optie om te overwegen. Deze bijzondere legtechniek geeft uw vloerontwerp een verfijnde uitstraling die verder gaat dan de traditionele rechte tegels of planken.

Bij deze legmethode worden de planken of tegels haaks op elkaar gelegd, onder een hoek van 45 graden. Hierdoor ontstaat een prachtig zigzagpatroon dat doet denken aan de graten van een vis. Wanneer de planken schuin worden afgezaagd, ontstaat het zogenaamde Hongaarse punt-patroon. 

Diverse materialen
Laminaat is één van de meest betaalbare opties en biedt het gemak van een kliksysteem voor eenvoudige zelfinstallatie. PVC is ideaal in combinatie met vloerverwarming, terwijl vloertegels ook in visgraatverband kunnen worden gelegd, wat een duurzame en veelzijdige keuze is. De experts bij Mega staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte visgraatvloer. Zij bieden advies over verschillende materialen en helpen u bij het kiezen van het juiste materiaal voor uw ruimte. In de showroom kunt u diverse visgraatpatronen bekijken.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16, T. 0229-239526, www.metmega.nl