fbpx
Profijt; laat het licht schijnen

Profijt; laat het licht schijnen

Met de wintertijd in aantocht en de dagen die korter worden, is er geen beter moment om je huis te verlichten en warmte toe te voegen. Bij Profijt Meubel begrijpen ze dat de juiste verlichting niet alleen functioneel is, maar ook de sfeer in uw huis beïnvloedt. Waarom is verlichting zo belangrijk? Naast de functionele rol die het speelt, creëert het ook sfeer in je huis, benadrukt het je dierbare kunstwerken en kan het gezellige hoekjes creëren.

Of je nu op zoek bent naar een eigentijdse hanglamp voor boven de eettafel om gezellig na te tafelen, of stijlvolle vloer- en tafellampen om romantische sfeerverlichting bij de bank te creëren voor een avondje tv kijken, wij hebben het allemaal. Onze collectie varieert van strak en modern tot rustiek en klassiek, zodat je altijd iets vindt dat bij jouw stijl past.

Op zoek naar nieuwe lampen en verlichting? Kom dan naar Profijt Meubel Hoorn! Veel lampen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen direct worden meegenomen zodat je er direct van kan genieten.

Met de lampen van Profijt Meubel haal je de juiste sfeer in huis. Er zijn talloze verschillende modellen op het gebied van verlichting te verkrijgen. Er is een geschikte lamp te vinden voor ieders stijl & budget.

Kom naar de winkel om je te laten inspireren. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte verlichting. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen. 

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C, T. 0229-285190, www.profijtmeubel.nl