fbpx
Kwantum; de mooiste vloerkleden

Kwantum; de mooiste vloerkleden

Vloerkleden zijn heerlijk zacht en voegen net dat beetje extra comfort toe aan de ruimte. Ze maken de kamer echt af en zorgen voor een warme uitstraling. Of u nu een hoogpolig vloerkleed, rond vloerkleed wilt of juist opzoek bent naar een vintage vloerkleed: bij Kwantum vindt u het allemaal. 

Ook voor de kleintjes onder ons hebben ze hier de leukste vloerkleden voor de kinderkamer. Kies uit kleurrijke dessins en diverse formaten en dat allemaal voor de allerlaagste prijs!

Wilt u een groter kleed dan de standaard maten of een kleed dat perfect in uw woning past. Kwantum biedt voor iedere woonwens vloerkleden op maat. De perfecte oplossing voor als u een vloerkleed met een bijzondere afmeting wilt. U heeft de keuze uit meer dan 120 kwaliteiten. Hoogpolig, laagpolig, voor binnen én buiten, in één kleur of met leuke print. U bepaalt zelf de vorm en afmeting. Vierkant, rechthoekig of juist rond, bijna ieder formaat is mogelijk. Ga tot slot voor een subtiele randafwerking of juist voor een stoere contrasterende canvas band? Of kies je voor volume, waarbij je een extra dik vloerkleed krijgt? Het allermooiste is, dat u het kleed binnen ongeveer 3 weken in huis hebt.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12A, www.kwantum.nl