fbpx
Superkans bij Mediamarkt

Superkans bij Mediamarkt

Denk je dat je alles al hebt gezien? Kom dan snel naar de Mediamarkt. Bij Mediamarkt hebben ze iets speciaals voor u – Superkansen die u niet wilt missen. Kom langs in onze winkel en ontdek welke geweldige aanbiedingen op u wachten.

De Superkansen zijn beschikbaar in alle productcategorieën, waaronder televisies, wasmachines, stofzuigers, mobiele telefoons en nog veel meer. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste technologie of huishoudelijke apparaten, Mediamarkt heeft het allemaal. Als u hier een nieuwe mobiele telefoon aanschaft, zal de Smartbar direct aan het werk gaan om het scherm te beschermen tegen krassen en vallen. Dat is nog eens service! En als u een nieuwe laptop hebt gekocht, kunt u die bij deze Smartbar meteen laten installeren.

Parkeren is gemakkelijk want er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en u kunt uw aankopen direct mee naar huis nemen. Zondag is de Mediamarkt geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Wacht niet langer en ontdek de Superkansen die op u liggen te wachten bij Mediamarkt Hoorn.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15, T. 0229-206100, www.mediamarkt.nl