fbpx
Profijt Meubel; relaxfauteuils

Profijt Meubel; relaxfauteuils

Kom eens langs bij Profijt meubel om de ruime collectie relaxfauteuils te bekijken. Heb je al eens overwogen om een relaxfauteuil aan te schaffen? Dit is namelijk het ultieme zitmeubel om heerlijk in weg te zakken en tot rust te komen.

Relaxstoelen zijn speciaal ontworpen om je lichaam optimaal te ondersteunen. Bij Profijt begrijpen ze dat comfort een persoonlijke ervaring is. Daarom bieden ze de mogelijkheid om je eigen relaxfauteuil samen te stellen qua maatvoering, stof en kleur. Er is een zeer ruime collectie relaxfauteuils in de winkel aanwezig. Zo zijn er modellen met een verstelbare rugleuning en voetensteun, maar ook varianten met een sta-op functie. Ideaal om te loungen, een dutje te doen of gewoonweg te ontspannen na een lange dag. 

Profijt heeft diverse relaxfauteuils direct uit voorraad leverbaar. Je kunt je nieuwe fauteuil direct mee naar huis nemen en snel genieten van het ultieme comfort. Met de ruime collectie relaxfauteuils, de mogelijkheid om je eigen fauteuil samen te stellen, direct leverbare modellen en aantrekkelijke aanbiedingen, streeft Profijt ernaar om aan al uw wensen te voldoen. 

Bezoek vandaag nog de winkel en laat u inspireren. De deskundige medewerkers staan klaar om ue te helpen bij het vinden van de perfecte relaxfauteuil die past bij uw stijl en wensen. ​

Dr. CJK van Aalstweg 8-C in Hoorn Tel. 0229-285190 www.profijtmeubel.nl