fbpx
Profijt Meubel; najaarsinterieur

Profijt Meubel; najaarsinterieur

Terwijl de herfstblaadjes langzaam vallen is het tijd om je huis klaar te maken voor het knusse najaar. Daarom nodigt Profijt Meubel Hoorn u van harte uit om samen de Oktober Woonmaand te vieren.

De uitgebreide collectie prachtige meubels en accessoires biedt een overvloed aan mogelijkheden om uw huis prachtig in te richten. Of u nu van modern minimalisme, rustiek comfort of tijdloze elegantie houdt, u vindt het hier.

Met ‘samen tafelen’ in gedachten, biedt Profijt Meubel een ruime selectie eettafels en stoelen die perfect zijn voor gezellige diners en samenzijn met vrienden en familie. En als het gaat om ‘volop zitplezier,’ biedt het assortiment banken en fauteuils het ultieme comfort. Breng dit najaar meer kleur en sfeer aan je zitmeubels door gebruik te maken van sierkussens. Laat je in onze winkel inspireren door de warme kleuren en onze opnieuw ingerichte studio’s. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren bij het kiezen van de juiste meubels en accessoires. Kom langs tijdens de Oktober Woonmaand bij Profijt Meubel Hoorn.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C • Tel. 0229 – 28 51 90 • www.profijtmeubel.nl