fbpx
Fietsenstunt.nl; racefietsen

Fietsenstunt.nl; racefietsen

Bij Fietsenstunt vindt u racefietsen van diverse merken als Sensa, Merida en Trek. Alle merken bieden racefietsen aan in diverse kleuren, maten en prijsklassen. Zo vindt u hier altijd de racefiets die bij u past. 

De racefiets kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. De een wil lekker rondjes fietsen in de omgeving, de ander trekt erop uit en gaat naar de Ardennen en weer een ander zoekt de uitdaging in de bergen. Misschien wilt u zelfs wel wedstrijden gaan fietsen? Het is dus belangrijk dat u van te voren duidelijk heeft waar u de racefiets voor wilt gaan gebruiken, zodat u een fiets kunt zoeken die aansluit bij uw behoeften. 

Het juiste framemaat is zeer belangrijk bij een racefiets. Hierdoor zit u lekker op de fiets en worden blessures voorkomen. Voor een nauwkeurige en professionele meting raden wij de bikefitting aan. Deze bikefitting zorgt voor een optimale zitpositie en juiste afmeting van uw fiets. Bij deze meting worden de ledematen gemeten en de hoeken van knie, romp en schouder door middel van een pasfiets bekeken. Hierdoor wordt de beste pasvorm voor u tot stand gebracht voor een optimaal comfort.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8 T. 085-0231426 www.fietsenstunt.nl