fbpx
Profijt; warmte en sfeer

Profijt; warmte en sfeer

Na de zomer is het tijd om het huis klaar te maken voor het knusse najaar. Tijd om meer sfeer en gezelligheid in huis te brengen. En de magische sleutels tot die gezelligheid zijn woonaccessoires zoals kaarsen, sierkussens en vazen. 

Sierkussens voegen kleur en textuur toe aan de woonruimte. Kies voor kussens in herfsttinten zoals dieprood, warm oranje en rijk bruin om de bank of fauteuil een seizoensgebonden make-over te geven. Mix en match verschillende patronen en stoffen voor een speelse uitstraling.

Maak gebruik van vazen gevuld met herfstbloemen of gedroogde takken. De warme kleuren van de bloemen weerspiegelen perfect de prachtige herfsttinten buiten. Plaats ze op je eettafel of vensterbank.

En laten we de verlichting niet vergeten. Subtiele verlichting geeft een warme sfeer aan elke kamer. Denk aan sfeervolle kaarsen op tafels en kasten, of kies voor een elegante staande lamp om een warme en uitnodigende sfeer te creëren.

Of je nu kiest voor subtiele accenten of een volledige make-over, bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie woonaccessoires om je te helpen deze herfst een warm welkom te geven wanneer je thuiskomt.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C, T. 0229-285190, www.profijtmeubel.nl