fbpx
EP:Beerepoot; Gratis Sony PlayStation®5

EP:Beerepoot; Gratis Sony PlayStation®5

Koop nu een Sony Bravia XR OLED Televisie bij EP:Beerepoot en krijg gratis een PlayStation®5 of kies voor 300 euro Cashback. Deze 4K Ultra HD OLED televisie van Sony is uitermate geschikt in combinatie met de PlayStation®5. 

Het beeld en geluid zorgen voor een unieke game-ervaring. Natuurlijk kunt u met deze geavanceerde OLED televisie ook optimaal genieten van uw favoriete films, Tv-programma’s en sportwedstrijden. Profiteer nu van deze fantastische actie of bespaar tot 20% op héél véél andere producten.

20% goedkoper
Deze week ontvangt u tot 20% korting op pannen van Demeyere en LeCreuset, op een KitchenAid keukenmachine en alle Magimix keukenapparatuur. Is uw keukenmachine aan vervanging toe of bent u al een tijdje op zoek naar een fantastische kwaliteitspan dan heeft u nu de kans om deze extra voordelig in huis te halen.

De zomer is nog niet voorbij! EP:Beerepoot geeft ook deze week nog 20% nazomerkorting op de BBQ-voorraad. Kamado’s van Big Green Egg, Kamado Joe en The Bastard, alle BBQ-accessoires en alle BBQ-tafels van The Bastard, Ofyr, Roostr en LaForge. Het filiaal Hoorn is elke zondag geopend van 12:00 tot 17:00. 

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B, T. 0229-502420, www.epbeerepoot.nl