fbpx
Sanidirect; badkamer Beauty Days

Sanidirect; badkamer Beauty Days

Bent u al een tijdje aan het nadenken over het renoveren van uw badkamer? Zoek niet verder! Tijdens onze Badkamer Beauty Days ontvangt u nu 10% korting bij aankoop van een complete badkamer. Maar wacht niet te lang, want deze speciale aanbieding is alleen geldig deze week.

Bij Sanidirect begrijpen ze dat het kiezen van de juiste badkameroplossingen een belangrijke beslissing is. Daarom nodigen zij u uit om nu een afspraak te plannen. Op die manier kunnen ze alle tijd voor u nemen en u helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw specifieke behoeften.

De ervaren badviseurs staan klaar om u deskundig advies te geven en al uw vragen te beantwoorden. Of u nu op zoek bent naar moderne elegantie, tijdloze klassiekers of slimme oplossingen voor kleine ruimtes, Sanidirect heeft wat u zoekt.

Dus, waar wacht u nog op? Kom langs in de winkel en geef uw badkamer de make-over die hij verdient. Profiteer van onze Badkamer Beauty Days en geniet van 10% korting op een complete badkamer. Maak snel een afspraak om van uw badkamerdromen werkelijkheid te maken.

Dr. C.J.K. Van Aalstweg 10C, T. 0229-768996, www.sanidirect.nl