fbpx
Gamma; verf mengen

Gamma; verf mengen

Bij Gamma kunt u verf laten mengen in elke gewenste kleur. Het kiezen van verf begint altijd met het vinden van de perfecte kleur.

Gamma heeft een ruime keuze aan tinten, glansgraden en merken. Elke verfsoort geeft een ander effect op de muur. Als u een kleur heeft gevonden maar deze niet als standaardkleur beschikbaar is, dan mengen zij uw favoriete verf in alle mogelijke merken en producten. U kunt ervoor kiezen om de mengverf thuis te laten bezorgen of op te halen in de bouwmarkt.

Op elke pot Gamma mengverf vindt u een sticker met de kleurcode of naam van uw mengverf. Met deze informatie kunt u eenvoudig dezelfde verf opnieuw bestellen. Als u nog niet zeker weet welke kleur u wilt, kunt u inspiratie opdoen met de Gamma verf-app. Hiermee kunt u verschillende kleuren uitproberen en visualiseren hoe ze eruit zouden zien op uw muren. Kom naar het filiaal op het Hof van Hoorn voor een uitgebreid assortiment aan verfkleuren en de mogelijkheid om elke gewenste kleur te laten mengen.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 6, T. 0229-218135, www.gamma.nl