fbpx
Profijt; nieuwe collectie eetstoelen

Profijt; nieuwe collectie eetstoelen

Profijt Meubel Hoorn introduceert twee nieuwe sterren in het assortiment: de eigentijdse Armstoel Pella en de retro-look Eetstoel Tacoma. Armstoel Pella heeft een moderne uitstraling.

De stoel is bekleed met een bouclé stof. Deze stof bestaat uit los geweven patronen, draden en lussen van verschillende stoffen. Hierdoor zijn onregelmatige nopjes of lusjes zichtbaar maar voelt de stof nog wel heerlijk zacht aan. Zowel de rugleuning als de zitting zijn voorzien van een bies, wat zorgt voor een extra accent.

Aan de andere kant brengt de Eetstoel Tacoma de nostalgische retro-look terug. Met zijn leverbaarheid in 3 actuele kleuren, een fraaie handgreep en opvallend sierstiksel is deze stoel niet alleen een lust voor het oog, maar zit hij ook nog eens heerlijk. Dit model zal zich in menig eetkamer thuis voelen.

Of het nu de moderne stijl van Pella is die je aanspreekt, of de retrocharme van Tacoma bij Profijt heeft u genoeg keuzes die passen bij uw stijl. Kom proef zitten in onze winkel en ervaar het comfort zelf! Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C, T. 0229-285190, www.profijtmeubel.nl