fbpx
Profijt Meubel; de slimste keuze!

Profijt Meubel; de slimste keuze!

Duurzaamheid en Elegantie: maak kennis met het Nocona woonprogramma bij Profijt Meubel Hoorn! Het nieuwste woonprogramma, Nocona, is een aanwinst voor de showroom. Met deze prachtige collectie, gemaakt van duurzaam mangohout en verfijnd met een warme walnootlak en een eigentijds metalen onderstel, creëert u een unieke woonruimte.

De unieke kenmerken van mangohout, zoals de variatie in lijnen, nerven en kleurschakeringen geven elk meubelstuk een eigen karakter. De met zorg vormgegeven deuren van de kasten dragen bij aan de exclusiviteit van Nocona. Elk deurpatroon is nauwkeurig gefreesd en met de hand nageschuurd, wat een subtiele maar opvallende textuur toevoegt. Dit roept een gevoel van vakmanschap op dat uw interieur naar een hoger niveau tilt.

De Deense ovale tafels, ook wel tonvormig genoemd, combineren functionaliteit en verfijning perfect. Het rechthoekige blad met afgeronde hoeken en gebogen zijkanten biedt meer tafelruimte dan traditionele vormen. Door de afgeschuinde bladrand oogt de eettafel rank, terwijl het blad toch 2,5 cm massief is. De combinatie met de zwart metalen gepoedercoate spinpoot geeft de tafel een stoerdere uitstraling.

Kom naar de winkel en laat u inspireren.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C, T. 0229-285190, www.profijtmeubel.nl