fbpx
EP Beerepoot; Nazomerkortingen

EP Beerepoot; Nazomerkortingen

Wat u ook zoekt, bij EP:Beerepoot vindt u het. En nu ook nog eens extra voordelig! Profiteer de maand september van 20% nazomerkorting op heel veel producten.

Wat denkt u van 20% korting op uw nieuwe AEG, Bosch, Miele, Samsung of Siemens wasmachine en wasdroger? 20% goedkoper een nieuwe (inbouw)koelkast, vriezer, koel-vriescombinatie of zelfs een Amerikaanse Side-by-Side koelkast? Dat scheelt al gauw honderden euro’s en het levert u ook vaak een flinke energiebesparing op. U krijgt bij EP:Beerepoot nu ook 20% korting op diverse televisies van LG, Philips en Samsung, (steel)stofzuigers van bijvoorbeeld Dyson en Bosch en koffiemachines van Jura en De’Longhi. Tijdens deze zonnige nazomerweken voordelig een gloednieuwe Kamado Barbecue, BBQ-accessoire of BBQ-tafel scoren? Ook daarvoor kunt u tijdens de maand september terecht bij EP:Beerepoot. Ga naar een van de winkels voor geweldige nazomer aanbiedingen, uitgebreid advies en natuurlijk de uitzonderlijke service die u alleen bij EP:Beerepoot krijgt.

Het filiaal in Hoorn is elke zondag geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Kijk voor al onze openingstijden op onze website.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B, T. 0229-502420, www.epbeerepoot.nl