fbpx
Sanidirect; Badkameradvies

Sanidirect; Badkameradvies

Wilt u een complete badkamer kopen maar u weet niet waar te beginnen loop dan eens binnen bij Sanidirect. Hier vindt u diverse voorbeelden die erbij kunnen helpen om de stijl van uw badkamer te bepalen. Bekijk de voorbeelden en ontdek of er een badkamer is die aansluit bij uw wensen.

Uiteraard is het hierbij van belang om te weten hoe u de badkamer in wilt delen en wat u in de badkamer wilt plaatsen.

Wilt u advies
Raadpleeg dan één van de adviseurs. Zij staan voor u klaar om u te helpen de juiste keuzes en combinaties te maken. Het is mogelijk om samen een 2D of 3D tekening te maken zodat u een beeld krijgt van of alles in de aangegeven ruimte past. Als het plaatje compleet is krijgt u een overzicht met de mogelijkheden en kosten op maat mee naar huis zodat u daar nog eens rustig over na kunt denken.

Wilt u zeker zijn dat een van de adviseurs beschikbaar is? Plan dan geheel vrijblijvend een afspraak.
Dan neemt de adviseur alle tijd om u te helpen!!

Dr. C.J.K. Van Aalstweg 10C, T. 0229-768996, www.sanidirect.nl