fbpx
Leenbakker; alles voor de eetkamer

Leenbakker; alles voor de eetkamer

De eetkamer of eethoek is een centrale plek in uw huis. Het is belangrijk dat deze ruimte praktisch en stijlvol is ingericht. Kies een eetkamertafel in uw stijl en combineer deze met een comfortabele eetkamerstoel of een praktische eetkamerbank.

Als u de tafel in een hoek wilt plaatsen, is een ronde eettafel uitermate geschikt. Combineer uw eetkamertafel met kunststof kuipstoelen. Of kies voor zachte, royale fluwelen eetkamerstoelen.

De eethoek is een belangrijk onderdeel van en sfeerbepalend voor uw gehele wooninterieur. Kies daarom voor een complete eetkamer set of een tafel met eetkamerstoelen die passen bij de ruimte, uw ideale zithouding en woonwensen.

Een eetkamerbank kan een oplossing zijn in een kleinere ruimte. Ook handig voor een gezin met meerdere kinderen. Kies voor een eethoek met bank als u een rechthoekige tafel hebt. Bij een groot gezelschap schuift u eenvoudig meerdere eetkamerstoelen aan. Houdt u van stoer? Dan is een eetkamerbank met leren rugleuning echt iets voor u. Voor extra comfort en design voegt u daar gezellige, zachte kussens aan toe. Maak uw eethoek helemaal af met bijpassende woonaccessoires.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15A, T. 0229-266077, www.leenbakker.nl