fbpx
Beter Bed; Beter Slapen ID

Beter Bed; Beter Slapen ID

Met de Beter Slapen ID vinden we binnen een aantal minuten uw ideale matras. Terwijl u op de Beter Slapen ID ligt, verzamelt deze duizenden datapunten over u en uw lichaamstype. Aan de hand van een aantal persoonlijke vragen en de metingen maken we uw persoonlijke profiel, uw Beter Slapen ID. De resultaten uit de Beter Slapen ID worden gematcht aan ons volledige matrassen assortiment om u te voorzien van een objectief en best passend advies. .

Aan de hand van de uitslagen van deze test gecombineerd met de kennis van onze slaapadviseurs in de winkel, kunnen we u voorzien van het beste en onafhankelijke en meest passende advies!

Bent u toe aan een nieuw bed, kussen of matras? Of wilt u gewoon een keertje in onze beddenwinkel in Hoorn komen kijken om inspiratie op te doen? Kom dan gerust langs bij dé beddenwinkel van Noord-Holland! Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur. De koffie staat altijd voor u klaar.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10A T. 0229-271884 www.beterbed.nl