fbpx
Profijt Meubel; laatste weken SALE

Profijt Meubel; laatste weken SALE

De laatste weken van de SALE zijn volop in gang bij profijt Meubel. Veel meubelen en banken zijn in de aanbieding om ruimte te maken voor de nieuwe collectie. Wil je snel en voordelig je interieur inrichten? Dan is het nu jouw kans om nog te profiteren van onze hoge kortingen op showroommodellen bij Profijt Meubel Hoorn! Ook zijn de showmodellen en voorraadmodellen direct mee te nemen, dus je kunt ook snel genieten van je nieuwe aankoop.

Bij Profijt Meubel vind je de nieuwste interieurtrends en praktische meubeloplossingen voor elke ruimte. Nieuw in de collectie bij profijt Meubel is het woonprogramma Verdio. Het programma bestaat uit een tafel serie welke leverbaar is in diverse maten en kleuren. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om met je mee te denken en je te inspireren. 

Kom gezellig langs, laat je inspireren en ontdek de aanbiedingen tijdens de laatste weken van de SALE. Profiteer van de beste deals en geef je interieur een voordelige upgrade. 

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C, T. 0229-285190, www.profijtmeubel.nl