fbpx
Sanidirect; retro badkamer

Sanidirect; retro badkamer

Stap terug in de tijd en geniet van de retro charme in uw badkamer met Sanidirect! De retro stijl is helemaal terug van weggeweest en brengt een warme en gezellige sfeer.

In een retro badkamer vindt u kleurrijke details en volop mogelijkheden om uw eigen stempel te drukken op de inrichting. Ontdek ronde spiegels, badkamermeubels met ronde hoeken en stijlvolle, gekleurde waskommen. Combineer warme, diepe kleuren en teakhouten accenten met vintage accessoires in mosterdgeel, olijfgroen of goud. Gouden kranen, grepen en spiegels zorgen voor een authentieke sfeer die perfect samengaat met kleurrijke tegels. Terrazzo tegels met een Italiaanse uitstraling en metrotegels met een rustieke look passen uitstekend bij de retro stijl. 

Bezoek de winkel voor inspiratie en bekijk het uitgebreide assortiment. U kunt ook online bestellen en de producten kosteloos ophalen in de dichtstbijzijnde showroom of thuis laten bezorgen. Creëer uw eigen retro badkamerparadijs!

Dr. C.J.K. Van Aalstweg 10C, T. 0229-768996, www.sanidirect.nl