fbpx
Megategel; tegels

Megategel; tegels

Tegels zijn niet alleen mooi, maar ook uiterst praktisch. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, vooral de tegels met een glad oppervlak. En als u besluit om vloerverwarming te installeren, fungeren tegels als perfecte warmtegeleiders, zodat u nooit meer koude voeten heeft.

Nieuw zijn de Mega panelen. Deze grote waterbestendige wandpanelen kunnen eenvoudig over uw bestaande tegels worden aangebracht. Ze zijn niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar hebben ook geen vervelende voegen. En om het nog beter te maken, biedt de fabrikant maar liefst 15 jaar garantie op deze panelen. 

De grootte van uw badkamer speelt een rol bij het kiezen van de tegelmaat. Grotere tegels creëren een rustiger gevoel en verminderen het aantal voegen. Kies ook een voegkleur die perfect bij uw tegel past, zodat de voeg niet opvalt. Het is essentieel om te investeren in professionele kwaliteitsvoegen om lekkages te voorkomen. Bij Mega vindt u een uitgebreid assortiment aan wand- en vloertegels, evenals hoogwaardige voegproducten. Onze experts staan altijd klaar om u te adviseren bij het maken van de juiste keuzes.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16, T. 0229-239526, www.metmega.nl