fbpx
Kwantum; gordijnen en raamdecoratie

Kwantum; gordijnen en raamdecoratie

Voor elke woonwens biedt Kwantum gordijnen en raamdecoratie op maat. Kwantum werkt alleen samen met gecertificeerde leveranciers en garandeert de klanten de laagste prijs. 

De montageservice van Kwantum staat klaar om te helpen bij het inmeten, ophangen en monteren van de gordijnen en raamdecoratie. Op die manier kunnen klanten kiezen voor gemak, zijn ze verzekerd van de juiste maten en weten ze dat het goed gebeurt, dankzij de ruim 40 jaar ervaring van Kwantum.

Bent u die oude raamdecoratie inmiddels wel beu en bent u op zoek naar nieuwe gordijnen of raamdecoratie? Dan bent u bij Kwantum aan het juiste adres. Alleen hier vindt u de beste kwaliteit voor gegarandeerd de laagste prijs. Daarnaast is het eenvoudig om online te bestellen met behulp van de configurator van Kwantum. Natuurlijk kunnen de vakbekwame medewerkers in de winkel ook helpen bij het bestellen van op maat gemaakte raamdecoratie. Bij Kwantum zijn klanten altijd verzekerd van de allerlaagste prijs!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12A, www.kwantum.nl