fbpx
Profijt Meubel; magie van de SALE!

Profijt Meubel; magie van de SALE!

De zomerse SALE is nog in volle gang bij Profijt Meubel dus dit is uw kans om uw interieur voordelig en stijlvol in te richten! We maken ruimte voor onze nieuwe collectie en bieden daarom hoge kortingen op showroommodellen. Grijp nu uw kans en profiteer als eerste van de spectaculaire aanbiedingen.

Bij Profijt Meubel Hoorn vindt u de nieuwste interieurtrends en praktische meubeloplossingen voor elke ruimte. Als kers op de taart presenteert Profijt het nieuwste pronkstuk: de elementenbank Saludo. Een prachtig model dat u volledig naar eigen wens kunt samenstellen. De elementen kunnen los geplaatst worden, waardoor u eindeloos kunt variëren met opstellingen. Bovendien kunt u kiezen uit diverse stoffen en kleuren, waardoor uw bank uniek wordt!

De deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te inspireren en te adviseren. Ze helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze voor uw interieur. Kom gezellig langs in de winkel en laat u betoveren door de prachtige aanbiedingen tijdens de SALE. Wees er snel bij, want de showmodellen en voorraadmodellen zijn direct mee te nemen!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C, T. 0229-285190, www.profijtmeubel.nl