fbpx
Mediamarkt; Mobile Mania deals

Mediamarkt; Mobile Mania deals

Het is deze week weer tijd voor de Mobile Mania deals bij Mediamarkt. Heel veel fantastische telecomaanbiedingen voor scherpe prijzen.

Misschien gaat u binnenkort op vakantie en wilt u mooie foto’s maken maar uw huidige telefoon maakt niet de mooiste foto’s. Dus bent u op zoek naar een nieuwe telefoon met een prima camera en allerlei andere handige snufjes. Vandaag is de kans om veel voordeel of een voordelig abonnement te scoren in de winkel in Hoorn. 

U kunt altijd parkeren voor de deur en uw aangekochte producten direct meenemen. Uiteraard kunt u bij onze Smartbar gelijk uw aangekochte laptop laten installeren of uw mobiele telefoon laten beplakken met een goede beschermingsfolie op uw scherm. Op zondag is de Mediamarkt geopend van 12:00 tot 17:00

Tot ziens bij Mediamarkt Hoorn.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15, T. 0229-206100, www.mediamarkt.nl