fbpx
Gamma; veilig wonen

Gamma; veilig wonen

Een comfortabel en veilig huis is essentieel voor uw gemoedsrust. Het moet een plek zijn waar u zich op uw gemak voelt, waar u heerlijk kunt slapen, uw kinderen beschermd zijn en u zonder zorgen de deur kunt sluiten. Om inbraak te voorkomen, is het belangrijk om uw deuren en ramen goed te beveiligen met veiligheidssloten, deurbeslag en cilinders. Daarnaast kunt u overwegen om een betrouwbaar alarmsysteem en slimme apparaten toe te voegen, afhankelijk van uw woonsituatie.

Brandveiligheid is ook van groot belang. Naast het nemen van preventieve maatregelen om brand te voorkomen, zoals het plaatsen van rookmelders, is het sinds 1 juli 2022 wettelijk verplicht om op elke verdieping met afgesloten ruimtes een rookmelder in de hal te hebben. Het installeren van zowel rookmelders als koolmonoxidemelders is verstandig om u en uw huisgenoten te beschermen tegen de gevaren van brand en koolmonoxidevergiftiging. Zorg ervoor dat u weet welke melders geschikt zijn voor uw situatie en waar u ze moet plaatsen.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 6, T. 0229-218135, www.gamma.nl