fbpx
EP:Beerepoot; verkoeling

EP:Beerepoot; verkoeling

Warm weer kan natuurlijk heerlijk zijn. Lekker naar buiten met het gezin, vrienden of familie om te genieten van het zomerzonnetje. Helaas kan het warme weer ook zorgen voor een broeierig klimaat in huis waardoor u minder makkelijk kunt slapen. Deze zomer wordt het waarschijnlijk weer een strijd tegen de warmte als we kijken naar het voorproefje van afgelopen weken.

In de eerste plaats kunt u tijdens het warme weer het beste de ramen, deuren en gordijnen overdag gesloten houden om te zorgen dat er zo min mogelijk warmte uw huis binnendringt. Wordt het op een gegeven moment, door aanhoudende hitte, toch te warm in huis? Dan hebben wij bij EP:Beerepoot diverse (verkoelende) producten die het in huis aangenamer kunnen maken tijdens de zomerhitte.

Denk bijvoorbeeld aan de mobiele airco’s van Whirlpool, De’Longhi, AEG en Argo en diverse soorten (staande) ventilatoren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse high-end luchtkoelers en -reinigers van het merk Dyson. De ventilatoren van Dyson hebben naast een constant verkoelend effect ook luchtfilters die de lucht in uw huis reinigen en daardoor aantoonbaar verbeteren.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B, T. 0229-502420, www.epbeerepoot.nl