fbpx
Sanidirect; douchecabine of inloopdouche?

Sanidirect; douchecabine of inloopdouche?

Bij het samenstellen van uw nieuwe douche staat u voor een belangrijke keuze: een inloopdouche of een douchecabine. Houd er rekening mee dat niet elke badkamer geschikt is voor een inloopdouche vanwege mogelijke spatwaterproblemen. Desondanks is de inloopdouche een stijlvolle optie die zelfs in kleine badkamers het overwegen waard is, met zijn ruimtelijke uitstraling en moderne elegantie.

Aan de andere kant biedt een douchecabine voordelen zoals het vasthouden van warmte, wat vooral comfortabel is in de winter, en het voorkomen van waterspatten dankzij de volledige afsluiting. Douchecabines zijn verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen passend bij uw beschikbare ruimte. U kunt ook kiezen tussen verschillende douchedeuren, zoals schuif- of draaideuren, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

Bezoek de winkel en ontdek de verschillende mogelijkheden die we bieden! Hier kunt u de inloopdouches en douchecabines van dichtbij bekijken en de ruimtelijke effecten ervaren. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Dr. C.J.K. Van Aalstweg 10C, T. 0229-768996, www.sanidirect.nl