fbpx
Leenbakker; Terra Tinten

Leenbakker; Terra Tinten

Ontdek de Terra Tinten woontrend bij Leen Bakker. De nieuwe mediterrane collectie biedt u een scala aan lichte, natuurlijke meubels en accessoires, waarmee u eindeloos kunt combineren. 

Breng rood en houten meubels samen met groene accenten. Deze collectie is zowel geschikt voor binnen als buiten. Creëer in uw slaapkamer een natuurlijke basis met Terra Tinten voor een sfeervolle en rustgevende ambiance of maak gebruik van opbergmanden van natuurlijke materialen, zoals rotan, riet of zeegras bij uw zitplek. Deze veelzijdige manden kunnen dienen als decoratie of als opbergplek voor sierkussens.

Voor een natuurlijke en rustgevende ambiance kunt u een prachtige rotan hanglamp of vloerlamp toevoegen aan uw woonkamer of slaapkamer. Breng direct meer sfeer in uw interieur met kaarslicht. Schaf mooie kandelaars aan en steek ‘s avonds zowel binnen als buiten verschillende kaarsen aan. Vrolijk uw interieur eenvoudig op met sierkussens. Combineer kussens in verschillende formaten, dessins en vormen om uw interieur een nieuwe uitstraling te geven. Mix & match naar hartenlust, alles is mogelijk! Kom voor meer inspiratie naar de winkel op het Hof.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15A, T. 0229-266077, www.leenbakker.nl