fbpx
Swiss Sense; slaapkamer inrichten

Swiss Sense; slaapkamer inrichten

Uw slaapcomfort is het beste in een slaapkamer waar u zich thuis voelt, of het nu een nieuwe plek is of dat u uw oude slaapkamer een make-over hebt gegeven. Het opnieuw inrichten van uw slaapkamer kan snel en gemakkelijk gebeuren, helemaal naar uw eigen wensen.

Kies uw slaapkamerstijl
Maak een moodboard om uw droomslaapkamer te ontwerpen. Verzamel stof- en kleurstaaltjes om de beste kleurcombinaties te ontdekken voor een rustige sfeer en ontspanning.

Maak uw bed het middelpunt
Denk goed na over de indeling om later meubels te voorkomen. Plaats uw bed als eerste, centraal in de kamer. Richt de grote meubelstukken in, zoals een kledingkast, nachtkastjes en accessoires zoals een spiegel. 

Creëer sfeer met details
Gebruik warm en indirect licht, nachtlampjes en geurkaarsen voor een ontspannen sfeer. Speel met texturen en materialen voor een knus gevoel. 

Voeg persoonlijke items toe
Geef uw slaapkamer een persoonlijk tintje met leuke souvenirs of foto’s van mooie herinneringen. Maak van uw slaapkamer de plek waar u zich thuis voelt. Voor meer inspiratie kunt u Swiss Sense op het Hof van Hoorn bezoeken.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10D, T. 0229-267536, www.swisssense.nl