fbpx
Praxis; uw balkon klaar voor de zon 

Praxis; uw balkon klaar voor de zon 

Geef uw balkon dan een make-over en maak het extra comfortabel voor het komende seizoen. Begin met het creëren van een fijne zitplek met genoeg mogelijkheden. Vergeet ook niet om te zorgen voor goede zonwering, zoals een stijlvolle parasol die u aan de balkonrand kunt bevestigen met een handige parasolhouder.

Geef uw balkonvloer een upgrade met houten vlondertegels voor een snelle en stijlvolle verandering. Leg ze gemakkelijk zelf met behulp van een stappenplan. Voeg een mooi vloerkleed toe onder uw tuinset voor extra sfeer. Wanneer uw balkon helemaal klaar is, is het tijd voor een gezellige barbecue om uw nieuwe balkon te vieren. Kies een prachtig model uit, zoals een houtskoolbarbecue. 

Maak uw balkon af met mooie planten en kleurrijke accessoires. Voeg wat groen toe tegen de muur, op tafel en aan de balkonrand. Denk aan kussens, kaarsjes, lampionnen, lichtslingers en bloempotten om de sfeer te versterken. Vergeet niet om geschikte balkonverlichting te kiezen voor de finishing touch.

Begin nu met uw balkon make-over, zodat u straks kunt genieten van de eerste zonnestralen.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 14, T. 0229-249120, www.praxis.nl