fbpx
Profijt Meubel; presale

Profijt Meubel; presale

De presale van Profijt Meubel Hoorn is van start gegaan, waardoor klanten nu als eerste kunnen profiteren van hoge kortingen op de showroommodellen.

Een breed scala aan banken in verschillende opstellingen en kleuren staat klaar, en ze kunnen direct worden meegenomen met aantrekkelijke showroomkorting. Bovendien zijn er ook diverse andere meubelstukken in de aanbieding, die direct uit voorraad leverbaar zijn of uit de showroom kunnen worden meegenomen. Van fauteuils tot eetkamerstoelen, relaxfauteuils, bijzettafels, karpetten en wanddecoratie, alles is nu extra voordelig verkrijgbaar. Hierdoor kunnen klanten binnenkort al genieten van hun nieuwe meubelen.

Met de presale van Profijt Meubel kunnen klanten op een voordelige manier hun interieur inrichten. Ze zijn van harte welkom om snel langs te komen in de winkel, of een kijkje te nemen op de online outlet. Op zondag is de winkel geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Het enthousiaste team staat klaar om klanten te adviseren bij hun keuze. Natuurlijk wordt u ook voorzien van een heerlijk kopje koffie.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C  Tel. 0229-285190  www.profijtmeubel.nl