fbpx
EP:Beerepoot; bespaar geld en energie

EP:Beerepoot; bespaar geld en energie

De maand juni staat bij EP:Beerepoot in het teken van energiebesparing. Dit betekent volop inruilacties bij alle filialen. Is uw oude apparaat aan vervanging toe of zoekt u een energiezuiniger alternatief? Uw oude apparaat is geld waard bij EP:Beerepoot. Kom naar de inruilweken en ontvang hoge inruilkortingen op een energiezuiniger model bij inlevering van uw oude apparaat.

Eenvoudig energie besparen 
lektrische apparaten zijn de laatste jaren steeds energiezuiniger geworden. Een model van 8 jaar oud verbruikt jaarlijks ruim twee keer zoveel energie als het nieuwste model. Heeft u een apparaat dat aan vervanging toe is of een apparaat dat ouder is dan 5 jaar? Grote kans dat deze veel meer energie verbruikt dan een nieuwer model. Vaak kunt u enorm besparen met een nieuw apparaat ook al zijn er kosten mee gemoeid om het nieuwe apparaat aan te schaffen.

Voordeliger tijdens de inruilweken
Wanneer u uw oude apparaat inruilt, bespaart u elke maand op uw energierekening. Tijdens de inruilweken bij EP:Beerepoot krijgt u, naast de energiebesparing die het nieuwe apparaat oplevert, ook nog een aantrekkelijke inruilkorting bij inlevering van uw oude apparaat. Hoe het werkt? Het oude apparaat levert u in en u krijgt direct korting op een gloednieuw en energiezuiniger model. 

Profiteer bij EP:Beerepoot van de hoge inruilkortingen en een directe besparing op uw energierekening. Kom voor meer inruildeals naar een van onze winkels. U bent van harte welkom in: Hoorn, Volendam, Schagen, Bovenkarspel, Wervershoof en Broek op Langedijk. Het filiaal in Hoorn is elke zondag geopend van 12:00 tot 17:00. Kijk voor alle openingstijden op de website.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B, T. 0229-502420, www.epbeerepoot.nl