fbpx
Beddenreus; Zomerklaar

Beddenreus; Zomerklaar

Maak uw slaapkamer zomerklaar met eenvoudige aanpassingen. Voeg zomers beddengoed toe en geef uw bed een frisse uitstraling met een nieuwe kleur.

Houd uw hoofd koel tijdens een hittegolf met het Topcare Cool Gel hoofdkussen. Dit kussen bevat een verkoelende gel materiaal voor extra verfrissing en biedt drukverlichting en perfecte ondersteuning dankzij het traagschuim.

Geef uw bed een koelere en lichtere uitstraling met het effenkleurige dekbedovertrek Bo. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, zorgt dit dekbedovertrek voor een “coole” sfeer in uw slaapkamer. Gemaakt van 100% ademend katoen dat vocht goed opneemt.

Kies voor een ventilerend Pocketveermatras om een goede nachtrust te garanderen. Dit matras biedt goede ondersteuning, ventilatie en vochtregulatie, geschikt voor rug-, zij- en buikslapers, zodat u de hele zomer fris ontwaakt.

Voor een voordelig dekbed dat u wat extra budget geeft voor zomerse activiteiten, is er het Vast Laag Dekbed Synthetisch vanaf 15,-. Hiermee kunt u snel en koel slapen, en na een warme nacht kunt u het dekbed gewoon in de wasmachine op 40 graden wassen.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10B, T. 0229–504742 www.beddenreus.nl