fbpx
Praxis; opgeruimd staat netjes

Praxis; opgeruimd staat netjes

Een opgeruimde tuin zorgt voor een opgeruimd hoofd. En een goed humeur. Want zeg nou zelf: van een keurig nette tuin word je toch het hele jaar vrolijk?! Maar misschien heb je te weinig bergruimte. Of je hebt geen praktische plek voor je tuinspullen.
Lees dan snel verder, want bij Praxis vind je heel veel handige opbergers voor buiten!

Als je behoefte hebt aan extra bergruimte, dan is een tuinkast een goed idee. Want daar kun je heel veel in kwijt zoals tuingereedschap maar ook het speelgoed van de kinderen. Vind je het leuk om zelf een kleur uit te kiezen? Kies dan een tuinkast van onbehandeld hout. Die schilder je namelijk in een kleur die jij het allermooist vindt. En als je er kostbaar gereedschap in bewaart, kies je natuurlijk voor een tuinkast met slot. Want dan zijn al je spullen netjes én veilig opgeborgen.

Zoek je bergruimte in je tuin waar je lekker veel in kwijt kunt? Dan is een van de tuinhuizen echt wat voor jou! In een tuinhuis kan je namelijk heel veel opbergen, je schoonmaakspullen en bezems bijvoorbeeld. Heb je meer bergruimte nodig? Kies dan voor een extra groot tuinhuis of een gezellige houten blokhut.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 14, T. 0229-249120, www.praxis.nl