fbpx
Profijt Meubel; pre-sale

Profijt Meubel; pre-sale

Op 2e Pinksterdag is Profijt Meubel Hoorn geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Mensen worden uitgenodigd om gezellig langs te komen op 2e Pinksterdag en wooninspiratie op te doen. Bovendien is de pre-sale dit weekend van start gegaan, waarbij diverse banken, fauteuils en meubelen extra aantrekkelijk geprijsd zijn in de winkel.

Alles van de pre-sale is direct mee te nemen of uit voorraad leverbaar vanuit het magazijn op het bedrijventerrein Zevenhuis. Er zijn verschillende banken in de aanbieding, evenals mooie fauteuils, diverse woonprogramma’s en eetkamerstoelen. Zelfs verlichting en karpetten zijn nu te verkrijgen tegen speciale presale-prijzen. Daarnaast is de nieuwe wooncollectie gearriveerd, met zitmeubelen in prachtige zachte stoffen en lichte kleuren, wat momenteel een trendy keuze is. Profijt Meubel heeft ook een nieuwe collectie relaxfauteuils toegevoegd, waardoor het assortiment nog groter is geworden en er veel keuze is in modellen en uitvoeringen, variërend van S, M tot L. Hierdoor kan de relaxfauteuil volledig worden afgestemd op het gewenste zitcomfort. Bovendien is er een ruime voorraad relaxfauteuils beschikbaar om direct van te genieten.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C, T. 0229-285190, www.profijtmeubel.nl