fbpx
Sense Keukens; goede begeleiding

Sense Keukens; goede begeleiding

Sense Keukens is gestart in 2010. De oprichters van Sense Keukens zagen veel behoefte aan een keukenwinkel waar service hoog in het vaandel staat. Geen winkelketen waarbij veel wisselingen van collega’s zijn en klanten een nummer. Bij Sense Keukens vinden ze dat een goede, intensieve maar ook transparante begeleiding cruciaal is voor uw droomkeuken. Zij nemen dan ook graag uitgebreid de tijd voor u. 

Tijdens het aankoopproces komen de meeste mensen meerdere keren langs voor een afspraak, wij ontwerpen tijdens de eerste afspraak direct in 3D voor u terwijl u meekijkt. Zo wordt er samen met u een passend ontwerp gemaakt. 

13 jaar na de start levert en monteert Sense Keukens, met een team van ongeveer 20 mensen binnen en 15 monteurs buiten, meer dan ruim 1000 keukens per jaar. Sense Keukens neemt de klanten uiterst serieus en levert keukens in alle prijsklassen en altijd met een goed advies. Sense Keukens is op dit moment één van de grootste zelfstandige leveranciers van keukens in Nederland en daar zijn ze natuurlijk enorm trots op.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16.  Tel. 0229-745000.  www.sensekeukens.nl