fbpx
EP:Beerepoot; voorjaarsbeurs

EP:Beerepoot; voorjaarsbeurs

Dit Pinksterweekend kunt u tijdens de EP:Beerepoot Voorjaarsbeurs genieten van inspirerende (kook)demonstraties en de laatste innovaties op elektronicagebied. Beleving en genieten staan centraal tijdens dit jaarlijkse evenement. 

Live (kook)demonstraties
Dit weekend zorgen diverse live (kook)demonstraties voor een gezellige sfeer waarbij u op een ongedwongen manier kennis kunt maken met de mogelijkheden van o.a. (stoom)ovens en inductiekookplaten van verschillende merken. Aan de hand van verrassende gerechten krijgt u alle gelegenheid om uw vragen te stellen en te proeven. Kom bijvoorbeeld op maandag 29 mei naar de ATAG Sommelier Masterclass of beleef de primeur van de digitale Konnected Joe barbecue van Kamado Joe. Bekijk het volledige demonstratieoverzicht op onze website.

Ontvang tijdens de Voorjaarsbeurs een Cooking-cadeaukaart met tot wel €1500,- shoptegoed. Deze kunt u besteden op de prachtige Cooking-afdeling in Hoorn of het Cooking-assortiment in onze andere filialen. Ook de producten van KitchenAid en Magimix en alle barbecues en barbecue-accessoires van The Bastard, Kamado Joe, Big Green Egg en Ofyr doen mee met deze actie.

De filialen in Hoorn en Bovenkarspel zijn op 2e Pinksterdag geopend.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B, T. 0229-502420, www.epbeerepoot.nl