fbpx
Profijt Meubel; nieuwe collecties

Profijt Meubel; nieuwe collecties

Profijt Meubel Hoorn heet u van harte welkom om gezellig te komen winkelen tijdens het aankomende weekend. De winkel is alle dagen geopend en biedt een uitgebreide selectie aan wooninspiratie. 

De nieuwste collectie is zorgvuldig samengesteld, met een focus op mooie zachte stoffen in lichte kleuren, wat momenteel een populaire trend is. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een andere stof of kleur, dan is er bij Profijt Meubel een ruime keuze in onze stoffencollectie. Hierdoor kunt u alles perfect op elkaar afstemmen. Een opvallende toevoeging aan onze collectie is de bank Flandria, verkrijgbaar in een prachtige stof genaamd Mito, uitgevoerd in een zachte groene kleur. Naast banken bieden we ook een ruime keuze aan woonprogramma’s. Veel van deze meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor u niet lang hoeft te wachten om uw nieuwe meubels in huis te halen. Bij Profijt Meubel vindt u niet alleen meubels, maar ook een uitgebreid assortiment bijzettafels, verlichting, sierkussens en accessoires. Deze items kunnen eveneens direct worden meegenomen, omdat ze op voorraad zijn.

We nodigen u graag uit om dit weekend gezellig langs te komen. Ons enthousiaste team van Profijt Meubel Hoorn staat voor u klaar om u te helpen en te adviseren.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C, T. 0229-285190, www.profijtmeubel.nl