fbpx
Gamma; verduurzamen

Gamma; verduurzamen

Het verduurzamen van uw huis is een verstandige investering met vele voordelen. Niet alleen verdient u het terug via een lagere energierekening, maar ook stijgt de waarde van uw woning, wat gunstig is als u besluit het te verkopen.

Bovendien zijn er subsidies en financieringsmogelijkheden beschikbaar om u een extra steuntje in de rug te geven. Verduurzamen hoeft niet moeilijk te zijn, maar het is essentieel om de juiste informatie in te winnen over welke aanpassingen er in uw woning nodig zijn, evenals de kosten en besparingen die ermee gepaard gaan. 

Met GAMMA kunt u in drie stappen naar een duurzame woning komen. Begin met kleine oplossingen, waarmee u snel en gemakkelijk water en energie kunt besparen. Denk vervolgens aan isoleren, want een goed geïsoleerd huis levert uiteindelijk de grootste energiebesparing op. Tot slot kunt u zelf duurzame energie opwekken met behulp van zonnepanelen.

Verduurzamen is niet moeilijk, als u maar weet waar u het beste kunt beginnen en wat u kunt doen. GAMMA staat klaar om u te helpen met gratis advies. Loop gewoon naar binnen of maak een afspraak en krijg het juiste advies om uw huis duurzaam te maken.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 6, T. 0229-218135, www.gamma.nl