fbpx
Jumper; Bescherm uw huisdier

Jumper; Bescherm uw huisdier

Tijdens de lente worden parasieten actiever en kunnen ze een bedreiging vormen voor de gezondheid van uw huisdier. Vlooien, wormen, luizen en teken zijn de meest voorkomende parasieten waar u op moet letten.

Als u graag met uw huisdier wandelt, is het belangrijk om hem of haar bij thuiskomst altijd te controleren op teken. Deze kunnen vervelende klachten veroorzaken als ze niet op tijd verwijderd worden. Let ook goed op tussen de voetenbedjes van uw huisdier om te voorkomen dat insecten zich daar verstoppen. Bij Jumper verkopen ze verschillende producten die kunnen helpen bij het bestrijden van deze parasieten. De medewerkers adviseren u graag over welk product het meest geschikt is voor uw huisdier.

Wist u dat uw huisdier ook last kan hebben van hooikoorts? Als uw huisdier veel likt of krabt aan zijn/haar poten, kan dit een teken zijn van een allergie. Tijdens de lente maanden is het daarom extra belangrijk om alert te zijn op deze symptomen. Als uw huisdier hier last van krijgt, kunt u na een wandeling de snuit en poten afnemen met een natte doek. Als uw huisdier  veel of vaak krabt, raden wij u aan om contact op te nemen met  de dierenarts.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8A, T. 0229-855707, www.jumper.nl