fbpx
Factoryhouse; industrieel wonen

Factoryhouse; industrieel wonen

Bent u toe aan een nieuw interieur en zoekt u meubels en woonaccessoires die bij uw smaak en stijl passen? Bij Factoryhouse, dé industriële meubelzaak, bent u aan het juiste adres!

In de gigantische showroom van 5000 m² vindt u een uitgebreide collectie van onder andere zitmeubelen, tafels, kasten en trendy accessoires om uw woning helemaal af te maken. Van stoere industriële meubels tot sfeervolle woonaccessoires, er is voor elk wat wils!

De deskundige verkopers staan voor u klaar om u te helpen bij het bepalen van uw woonwensen en kunnen u op basis hiervan persoonlijk advies geven. Bovendien zijn veel van de producten op voorraad, waardoor u uw nieuwe aankopen snel in huis kunt halen.

Bij Factoryhouse geloven ze in een persoonlijke benadering en kwalitatieve producten tegen een scherpe prijs. Daarom selecteren ze de collecties met zorg en bieden zij de meubels aan tegen aantrekkelijke prijzen. U vindt er de nieuwste trends en stijlen op het gebied van wonen en interieur.

Kom daarom snel langs in deze inspirerende showroom en ontdek het aanbod. U bent van harte welkom bij Factoryhouse!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10E T. 0229-785364  www.factoryhouse.nl