fbpx
Profijt Meubel; nieuwe accessoires

Profijt Meubel; nieuwe accessoires

Bij Profijt meubel kun je terecht voor een compleet nieuw interieur maar wist je ook dat je er terecht kan voor de leukste woonaccessoires. Profijt meubel heeft nu de nieuwe voorjaarscollectie accessoires binnen gekregen en verwerkt in de woonstudio’s in de winkel. Op deze manier kun je bij Profijt meubel goed terecht om wooninspiratie op te doen.

Met een paar nieuwe accessoires, sierkussens en kunstbloemen haal je het voorjaar in huis. Profijt meubel heeft een hele mooie nieuwe collectie kunstbloemen ontvangen. Op dit moment zijn kunstbloemen en planten een ware trend. Ga je voor een paar losse bloemen of een mooi boeket bij Profijt meubel helpen wij je graag om een keuze te maken. Ook de nieuwe sierkussen collectie is binnen gekomen. Met een paar nieuwe sierkussens maak je het zo weer gezellig in huis. Daarnaast is ook de lampen collectie aangevuld. Ook daarvoor kun je bij Profijt meubel terecht. Kom gezellig langs om wooninspiratie op te doen.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8-C T. 0229-285190 www.profijtmeubel.nl