fbpx
Mediamarkt; Let’s Go Deals

Mediamarkt; Let’s Go Deals

Het is deze week weer tijd voor de Let’s Go deals bij Mediamarkt. Heel veel fantastische aanbiedingen voor hele scherpe prijzen. Vandaag is de kans om voordeel te scoren in onze winkel. Ook hebben we de felbegeerde Playstation 5 weer ruim op voorraad.  Of zoek je een nieuwe televisie voor een mooie prijs, bij Mediamarkt slaag je zeker. De nieuwste technische snufjes of huishoudelijke artikelen, kom langs en ontdek de vele aanbiedingen.

Kom dus vandaag naar Mediamarkt Hoorn om te profiteren van al dit voordeel. Je kunt altijd parkeren voor de deur en je aangekochte producten direct meenemen. Uiteraard kun je bij onze Smartbar gelijk je aangekochte laptop laten installeren of je mobiele telefoon laten beplakken met een goede beschermingsfolie op je scherm.

Zondag zijn we geopend van 12:00 tot17:00. Tot ziens bij Mediamarkt Hoorn.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15 T. 0229-206100 www.mediamarkt.nl