fbpx
Jysk Hoorn; Luxe en trendy tuinmeubelen

Jysk Hoorn; Luxe en trendy tuinmeubelen

Het voorjaar komt eraan, de klok is al een uur vooruit, het gaat kriebelen, we willen ons balkon of tuin opfrissen, vernieuwen, schoonmaken en sfeervol maken. Bij Jysk vind je tuintafels, stoelen, mooie loungesets, tuinkussens, bloempotten, ligbedden en parasols. Hou je van relaxen, lekker een boek lezen of muziek luisteren? Dan is een heerlijke hangmatstoel of bank perfect voor jou. Alles wat we nodig hebben om in de zomer van 2023 optimaal te genieten vind je bij Jysk.

Er is voor ieder wat wils, heb je bijvoorbeeld een klein balkon, of juist een grote tuin, alle soorten en maten vind je bij Jysk. Ook de loungesets zijn in groot en klein verkrijgbaar. Of een standenstoel, waarin je lekker kunt relaxen maar ook in kunt eten. Heb je minder ruimte voor een stoel dan zijn er ook leuke stapelstoelen te koop bij Jysk. Zoek je sfeervolle verlichting voor buiten? Zoals, windlichten, solar lampjes, deze zonne energie lampen zijn er vele soorten en maten, van staand tot hang en ook nog in meerdere kleuren te koop. Kom langs en ontdek de vele mogelijkheden voor mooie prijzen. Gratis parkeren voor de deur. Dr. C.J.K. van Aalstweg 12. T. 0229-212439. www.jysk.nl