fbpx
Profijt Meubel; voorjaarscollectie

Profijt Meubel; voorjaarscollectie

Profijt Meubel heeft mooie meubelen voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. U vindt hier een ruim aanbod in bijvoorbeeld banken, welke in allerlei opstellingen geleverd kunnen worden met daarbij een ruime keuze uit de stof mogelijkheden. En nu de nieuwe voorjaarscollectie, kom en ontdek het bij Profijt Meubel.

Zo kun je de bank samenstellen welke helemaal aan jou wensen voldoet. Daarnaast heeft Profijt meubel een ruime collectie woonprogramma’s. Hierin is er een keuze aan alles op woongebied en volgens de laatste trends. Wil je alleen een eettafel of een compleet nieuw interieur? Bij Profijt Meubel is alles mogelijk. Ook een ruim aanbod in eetkamerstoelen is aanwezig, zoekt u een combinatie van eetkamerstoelen met een eetbank kom dan langs en ontdek de vele mogelijkheden.  

Profijt Meubel biedt gratis opslag aan van je nieuwe meubelen. Deze kunnen kosteloos tot een jaar in ons magazijn blijven staan zodat jij het kan ophalen of laten bezorgen wanneer je het nodig hebt. Kom gezellig langs voor dé wooninspiratie.

Profijt Meubel. Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C T. 0229-285190 www.profijtmeubel.nl