fbpx
Kwantum; woonstijlen

Kwantum; woonstijlen

Van de nieuwste woontrends tot inspirerende woonstijlen, ontdek het bij Kwantum. Het trendy assortiment is veel en voor iedereen.

Kinderkamer inrichten
De kinderkamer kan lastig zijn en is heel persoonlijk als het op inrichten aankomt. Het liefst leuk en stijlvol inrichten zodat het voor heel wat jaartjes klaar is. Bij Kwantum ben je aan het juiste adres voor de leukste kinderkamers, accessoires, kinderkamer vloerkleden, leuke lampen en nog heel veel meer.

Raambekleding
Op zoek naar de juiste raambekleding voor in je woonkamer, slaapkamer of ook in de kinderkamer? Kwantum heeft het, van houten jaloezieën tot linnen gordijnen en nog veel meer. Kom langs bij Kwantum en laat je inspireren door de vele mooie trends in de winkel.

Vloeren
De basis van ieder huis is de vloer, een fijn huis begint met een mooie en goede vloer. Dit kan een PVC visgraatvloer zijn of een prachtige tegeldessin, maar een mooie tapijt is natuurlijk ook mooi en warm. Breng een bezoekje aan de vloeren wereld van Kwantum. Alles is hier te koop voor een zeer betaalbare prijs. Gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12 A  www.kwantum.nl