fbpx
Beter Bed; beter slapen

Beter Bed; beter slapen

Nieuw bij Beter Bed, “Beter Slapen ID”. Als je op een Beter Bed ID ligt, verzameld deze duizenden gegevens over jouw lichaamstype. Ben je op zoek naar jouw ideale matras, dan kan dit systeem jou daar fantastisch bij helpen. Het Beter Slapen ID profiel zorgt er in een aantal minuten voor dat je precies weet welk matras het best bij jouw lichaam past.

Jouw profiel wordt vervolgens gematcht aan het volledige matrassenassortiment van Beter Bed. Hierdoor word je voorzien van een objectief en best passend advies om voortaan heerlijk te kunnen slapen.

Naast het gebruik van geavanceerde apparatuur vind je bij Beter Bed natuurlijk ook de kennis van de deskundige slaapadviseurs die klaar staan om je met raad en daad bij te staan. Het advies is altijd eerlijk en deskundig in jouw zoektocht naar een nieuw bed, een goed matras of mooie meubels voor in je slaapkamer. Beter Bed heeft eigen merken zoals Bed Basic en Beter Bed Select maar ook de topmerken als Kârlsson en  M Line zijn hier te bewonderen.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10A T. 0229-271884 www.beterbed.nl