fbpx
Bot Meubelen; expositie

Bot Meubelen; expositie

De indrukwekkende schilderijen van Maria van den Burg hangen bij Bot Meubelen en kunt u komen bezichtigen. 

Na Maria haar verhuizing vanuit Amsterdam naar Heemstede heeft zij bij verschillende kunstenaars les genomen in het schilderen en gewerkt met verschillende technieken. Dit zorgde voor het maken van mono prints in combinatie met collages en de exposities volgden in Haarlem, Heemstede, Lisse, Bennebroek, Uithoorn, Oosterblokker en galerie “De Kunstsalon” in Hoorn. Ook heeft haar werk gehangen (al verschillende keren) in het Dijklanderziekenhuis, en niet te vergeten bij de Gallery “Grande Arche”te Parijs.

Maria werkt op grotere doeken met acrylverf in verschillende technieken. Deze schilderijen ontstaan vanuit gevoel, kleurenspel, wat prachtige schilderijen oplevert. U ziet kunst met elementen van rust, beweging, licht en donker, emotie, vlak, strak en absolute schoonheid. U bent van harte welkom om deze prachtige schilderijen te komen bekijken bij Bot Meubelen op 25 en 26 februari aanstaande. Vanaf 13.00 tot 17.00 uur is Maria aanwezig en kunt u haar zelf spreken en vragen stellen over haar mooie schilderijen. In dit weekend is het ook mogelijk om voor een leuke prijs een mooi, uniek schilderij aan te kopen.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8B T. 0229-266639 www.bot.nl