fbpx
Sanidirect; badkamer

Sanidirect; badkamer

De industriële badkamer is gebaseerd op de fabrieksgebouwen en interieurs uit de 19e en 20e eeuw. Deze stijl kenmerkt zich dan ook door zijn donkere kleuren en robuuste elementen. Steeds vaker wordt deze stijl toegepast en dan met name in de badkamer. 

Moodboards
Een industriële badkamer wordt gekenmerkt door donkere kleuren en warme materialen. Wil je eerst een 3D moodboard maken om tot de ideale kleurencombinatie te komen? Kom dan langs in de winkel en combineer diverse tegels, kranen en kleurstalen met elkaar. In de industriële interieurstijl worden vaak stoere materialen gebruikt zoals beton, metaal en hout. Laat dit bijvoorbeeld in je interieur terugkomen door te kiezen voor betonnen tegels of een metalen badkamermeubel. Vaak worden de robuuste elementen gecombineerd met de zachte en warme kleur van hout. Dit geeft de badkamer een stoere, maar toch sfeervolle uitstraling. Hout kun je laten terugkomen in de vorm van houten planken of andere accessoires.

Is een badkamer in een industriële look iets voor jou en ben je benieuwd hoe je het creëert? Kom dan naar Sanidirect zij geven je graag een goed advies.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10c  T. 0229-768996  www.sanidirect.nl