fbpx
Mega; 1500 m² inspiratie

Mega; 1500 m² inspiratie

Van badkamers, toiletten, wand en vloertegels, sanitair, de nieuwste trends vindt je bij Mega Hoorn. Alles voor het verzorgen van de ideale inrichting van jouw huis.

Heerlijk comfortabel wonen, daar wordt iedereen heel gelukkig van. Dat kan van een heerlijke douche zijn in de ochtend, of gezellig samen koken in jouw nieuwe keuken.  Ontdek bij Mega Hoorn de complete badkamers, van strak tot sfeervol of romantisch. Mega Hoorn heeft voor jou de laatste sanitair trends in huis maar ook prachtige tegels voor aan de wand of op de vloer. Waar moet je bijvoorbeeld opletten bij de aankoop van tegels voor in de badkamer? Denk dan aan ruimtelijke uitstraling, of welke kleur voeg past het mooiste bij jouw tegel? Wat staat mooier, een grote of een kleinere soort tegel. Bespreek jouw wensen met de adviseurs van Mega Hoorn, zij helpen graag zoeken naar het juiste product voor in jouw huis. Of maak online een afspraak zodat je zeker weet dat er tijd is om rustig uit te zoeken en te bespreken wat de mogelijkheden zijn. De koffie staat klaar.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16 T. 0229-239526 www.metmega.nl